Followers

Tuesday, May 5, 2009

Bermulanye Keluarga yang aku bina.....aceh ceh...


erm.....tekalah tu sape? erm mestila hubby aku oi..tapi kan, gbr ni aku amek masa kitorang tgh dalam ikatan pertunangan lagi....mak aku bebel jek masa tengok gbr tu,dia kata tunang2 dah berangan amek gbr macam kawin....muahahhaha..iyela mak oi...masa tu aku comel lg...cute mute...ahaks....malu deh puji diri sendiri.sape lg nk puji diri kite kan.
laki aku asal dari pontian,duk kat pt ibrahim....kat bdr pontian tu.kami bertunang, n masing2 keje kat segamat...dia keje kat AJIYA, aku lak kat kolej komuniti YPJ Segamat tu.....ha....cite sal kolej nih, banyak gile aku teringat.mcm2 beb....sabar r.xkan semua aku nk cite ari ni....xgempak r kan..4 tahun aku kat segamat.....dari 2001 sampai la 2005...pastu aku berhijrah lagi...2002, kami kawin.....nk tngok gbr kawin aku la plak...tok seh deh....hahaha...

2003 aku dapat baby,comel, cute gile mcm ibunye.......DARWISY AQASHA nama diberi.......DARWISY tu maknanya dalam kitab yg aku baca r....WARAK, n AQASHA plak, adik aku anep yg bagi nama tu...lagipunmasa tu aku minat gak si aqasha tu...pulak kan masa tu mmg tgh glamour cite EMBUN, so aku pun setuju jek r...nak tau knp mcm xprepare? sebab sepanjang aku pregnant, doctor bgtau aku yg baby dalam perot aku tu babay gurl....aku sediakan r nama pompuan wei...nak tau x namanye? DANIA ELEYNA..tetibe kuar jek baby...lor ada bird r plak....ha! tu r budaknye. dalam gbr sebelah tu....comel kan...a'a mmg comel lote....tapi dah besar.....ha kau....lagi comel....
duduk dgn nenek agaknye...semua makanan dia makan....kalau dulu dia duk dgn aku mak aku kata xcukup makan kurus kering...tu dia bg makan byk tu gaknye......takpelah dah rezeki dia...ek darwisy ek....



2009.....yes aku dapat baby lagi r....seronoknye........aku operation lagi skali....aduhai..kali ni ya Allah sakitnye.......tapi berbaloi dgn sakitnye.....aku dpat baby gurl.....kali ni aku x akan lepaskan peluang nk letak nama anak aku ......DANIA EMELDA AQASHA........wah glamournye nama anak ko....ramai yg kata mcm tu.....iye ke? DANIA mmg aku nk nama tu dari tahun 2003 lagi...sebelum nama tu glamour skrg tau.......EMELDA....sbb aku rasa mcm sedap nama tu.....AQASHA off course la sbb nak sama dgn abang dia wei........tu gbr masa dia baru jek kuar dari perot aku tau....huby aku curi2 amek gbr masa nk azankan.....


3 comments:

Anipah Ahmad said...

anak-anak lu memang comel2...tp yg tak tahannya blh isytihar cute2 cam mak dia..wakakaka..takpela...anak lu.. tp tak adil la..actually bapaknya pn cute jugak. So anak2 lu cute bukan krn gen lu jer...tp turut ada gen mus per.. Tahniah dah ada sepasang..wa rasa nama baby gurl tu ada tempias drama Awan Dania la...tu yg lu still nak letak pangkal Dania gak

R LEeN said...

alah lu......pagi2 lagi dah nak jenguk blog wa....apa pun time kasih la....lu xnk terima kenyataan kan yg wa ni mmg cute, wakakak

Anonymous said...

lyn, thanx letak gmbr aq... tp gmbr 2 x chomel r wei... 2kar r gmbr laen... hu2... anyway tahniah atas reformasi lu... terbaik wok... jgn lupe af msk aril... hu2...

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon