Followers

Tuesday, May 5, 2009

kenalkan diri skit jek

yuhu.......
muahahha......nk intro nih....agak2 korang r kan, sape agaknye baby yg paling comel tu....huhuh comel ser baby tu, cute....lovely...thats ME!! HUH....sure ramai terperanjat sebab comel la sgt2...

aku sbnrnya kan, xde idea sangat nk buat blog nih...lg2 malam mcm nih...tetapi kerana nak ada blog sendiri...aku gagahkan jugak diri berdiri...tercabar ser......muahahhaha

pada kak anipah!!!......kak ani....saya dah ada blog jugak....huhuhu.....madam miszna edward hohohoh....sedap plak nama ea amboi3....xnk buat blog jgak ke? hahha

liza,leah,neng, kak lin n ct....bila lagi nak transformasi....wakakka

5 comments:

Anipah Ahmad said...

sebenarnya nak komen dgn nada sopan santun...tp bl menyebut nama wa yg lu pn dah ada blog, wa gelak giler, mujur kat opis, kalau kat umah wa gelak guling2... best la lu alyn...cepat dan pantas bertranformasi...siap cabar kawan2 lagi...wa suka..suka...
Tahniah alyn dgn kewujudan blog Kau dan Aku...caya la alyn..bravo..bravo

R LEeN said...

alah lu.....tu wa mcm pelik lu bersopan santun ni...jgn deh,terbeliat lidah wa...wa transformasi sbb lu dah duluin wa...nggak boleh jadik nih....hehhehekite tengok lak lepas ni sape akan bertransformasi k...

Anonymous said...

huh...naik lengoh mata ni membaca... oleh kerana nak support.. penat tulis takde lak org nak baca cianlakkk....hohohoh...

R LEeN said...

amboi3.......
sape lak gerangannye nih.....
pakai nama anonymous lak tuh....
apa pun kan....timaseh....

Anonymous said...

lyn, ko dh update g ea blog ko ni... congrats r atas ko nyer blog ni... thanx gak r cos ko sudi letak nama n gmbr aq... tp gmbr aq 2 x chomel r... 2kar r wei... pe2 pn jgn lupe af msk aril... tbaik wok... leah...

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon