Followers

Thursday, May 7, 2009

PENGHARGAAN YANG TAK TERHINGGA UNTUK MU

SELAMAT HARI IBU UNTUK NENEK


SELAMAT HARI IBU DAN BAPA

erm.....hari ibu dah tibe......korang ni tau x bila hari ibu? apa yg korang bg kat ibu korang? hahah hari ibu adalah minggu kedua dalam bulan Mei....hari bapa lak bulan depan...tapi aku ni kerana nak save budget....(adik aku yg beli kek)...jadiknye sambut la sekali....

pulak tu nenek aku tdo umah aku malam ni.....aku bg sekali potong kek....mak ayah aku kat kebun...jadiknye aku n hani surprise kan diorang celebrate kat kebun r......suka ayah aku, kite dtg kebun..... tu jek r kebun yg kami ada....pokok kelapa sawit baru nk naik...ayah aku kerjakan tiap pagi..xde rest langsung...org keje opis pun ada off nye...abis tu...kite suh cuti sehari pun dia xnk...xpelah exercise.....



erm nyumm nyumm nyummm

mak ...ayah.... tahun ni xde hadiah la.... xpelah handphone tahun lepas masing2 elok lagi kan? hehehe walau tanpa hadiah...tanda ingatan tu lagi bermakna mak, ayah........

mak, ayah........
terima kasih kerana memberikan alyn kasih sayang yang tak terhingga pada alyn dan anak2 alyn selama ni....tak dapat alyn balas dengan wang ringgi
t...sesungguhnya mak tau alyn tak mampu...alyn sayang sangat mak, ayah n adik2.....tak terucap dgn kata2...hanya Tuhan sahaja yg tau....walaupun alyn tak pernah ucapkan tapi percayalah....





2 comments:

Anipah Ahmad said...

Antara entry yg terbest kat blog ni. Rasa sentimental jer. Iyer la pengkisahan mengenai family or parent memang menyentuh hati. Lebih2 lagi phrasa yg ni "alyn sayang sangat mak, ayah n adik2.....tak terucap dgn kata2...hanya Tuhan sahaja yg tau....walaupun alyn tak pernah ucapkan tapi percayalah...." sedih arr.. cam tu jugak pada diri sy. Selamat HARI IBU kepada seluruh ibu2 di dunia ini, termasuk mak sy n alyn sekali.

R LEeN said...

timaseh kak ani.....
asesungguhnya ibu mmg amat memahami

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon