Followers

Tuesday, May 5, 2009

Untuk Kengkawan







aku xtau nk mula dari mana nk cite pasal kwn2 aku nih la.......tapi aku rasa mula dari org2 yang ada kat keliling aku nih la....

1997-2000....aku belajar kat ITP, geng2 satu umah aku...yang sgt2 aku sayang.....tapi xtau r diorang tu syg lagi x kat aku....Rima,Mak Azlina,Idot,Selly,Laili,Yan,Ira,Nye Suhaida,K.nor,Chak emk.....ingat tak lagi kite sama2 menempuh susah dan senang kat Jalan Kuning pastu berpindah la plak kat Jalan Puteh Taman Pelangi tu.....aduhai...mcm2....sorryla korang...aku xdapat sisipkan sekali gbr2 nye......sure aku ada gbr, tapi xsempat lg nk scan.....sabar k...sekarang yg masih lagi contact aku.....rima sure r kan......dah jadi best frend aku dh....mak....penasihat aku.....idot,nye n ira...


2001-2005.....bermulanya aku menapak dalam alam pekerjaan di Kolej Komuniti YPJ Segamat...muahahahha...ingat x gbr2 tu? alamak zaman muda2....comey gak aku ek....bole la tahan....liza,adik,kak lin ada dlm gbr tu....masa tu kami duk serumah...jadik konon2nye rapat r tuh....si mok mana nth masa kite amek gbr ni...kak anipah,kak misna,neng,ct, wak jem....sahrin pasti aku xlupa wei....sorry r....aku xscan lg gbr2 korang la.....ha!!! leah....ko sibuk suh aku masukkan gbr ko kan? ha ni aku masukkn gbr ko.....suka r tu.ho3








2005-2006...aku terpaksa quit dari KKYPJ Segamat,adalah sebab musabab yg aku tak bole nk nyatakan kat sini tut.....hahahha....aku start keje dgn Convenience Shopping Berhad...alah korang xtau kan? lau 7 Eleven tau? ha tu r...aku kene kat 7E Permas Jaya....fuiyo...best giler...paling best masa aku keje kat sana r...bdk2 aku sporting gile....Wan,Fahmi,Perot....ingat lg tak kite buat dajal round jb.....best2.....store manager aku dean......mmg kepala brutal.....best r...aku rasa nk putar balik masa tu dlm gbr tu...cda....dok, wa xdpt cr gbr kite ni...t wa masuk gbr lu k dok...lu mmg besh dok...Half,kwn baik aku masa kat sana...dgn elly...t aku masukkn gbr ko lak ea elly........pastu kerana anak, aku terpaksa mintak pindah ke Muar.....n sehinggalah aku benti kat muar....kat muar pun apa kurangnye....ada daus,anem,biha,limah,net....dari MT sampaila aku dapat in charge store sale yg paling tgi salenya kat muo masa tu....store Sg. Abong.....




2006-2008...aku dapat keje baru masa tu.....kat FLEXTRONICS......wah bestnye dapat masuk keje kat kilang masa tuh...ni semua jasa si rima r....time kasih rima....aku masuk flex kat melaka...pastu pindah kat ptp.....kat sini r semuanye bermula....seronok....dapat mcm2 kawan....kene kutuk kaw2 punye...luqman,ida k,ema r paling kaw kutuk aku.....huh takkan aku nk gtau apa diorang kutuk aku....rahsia r wei....siap ko luque.....yoel,k.mai,nurlida,az,eim,eca,su,kak ana,shikin....aduh ramainye....pening aku nk ingat semua nama la.....daus,up,sape lagi ek...ramai r lagi...lau aku lupa korang remindkan r aku ea...best keje dgn korang...tapi tu r,jodoh aku dgn flex xpjg r plak.....flex nk lingkup kot....jadi aku kene amek vss....

4 comments:

Anipah Ahmad said...

Bagus tul la lu...mendahului wa dalam siri pendedahan citer about our fren. Wa mmg plan nak isue citer tentang kengkawan best kt kat kksegamat. Tp tak pe wa akan isue style wa. Apa pn melalui entry lu yg ini org akan tahu background carrier lu. Tahniah kerana lu kaya dgn experience pelbagai bidang kerjaya. Wa sallute lu alyn. Friend forever

R LEeN said...

alah k.ani ni.....wat wa malu ser....jangan ah mcm gitu.wa malu ni deh.ni baru intro dok...nnti akan ada byk lagi wa nk cite...tunggu jek r...wa nk tgu jerangau nye story gak

Yuhana Eliasa said...

wei..gambar aku sebelah kak lin woi..ko yg sengaja x nak scan gambar aku kan...dah la siapa yg sisihkan sape wei...jawab..jawab...

R LEeN said...

aik.......mok.....
SUMPAH aku tak ingat bila kala aku scan n dari mana aku dpt gambo yang dah terscan ni.....

sebab tu aku tak tau n x ingat gambo ko sblh kak lin tuh....

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon