Followers

Thursday, June 4, 2009

AWARD...AWARD...1st Award aku dpt yeh yeh

1. Copy award di bawah untuk diletakkan di blog anda.





2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini ~ R0slinda hani
--@ d only one my sister in this family lalalala
--@ dy ada kelebihan tersendiri, masuk peraduan selalu menang atau pun
tersenarai di
antara yg terbaik lah.....huhuhu tpaksa r jgak puji
--@ xpernah ada masalah (apa yg aku tengok dari luaran lah) sentiasa happy
jek......kot la

--@ aku rasa dia seorang yg cukup tabah! sebab gamble jek g USM...masa mak
ayah nak balik dr
hntr dia pun....dia xnangis pun...aku pun xhantar sbb sedey
(ye r xpnh berjauhan dari
kuarga)
--@ baik(trpaksa gak ltk,da xde idea huhu) dgn anak2 aku la aka ank2 sedara
dia........especially
yg degey tu.....dn jugak dia r yg ajo aku buat blog nih...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnye...
  • ^-^ fakta - aku seorang yang amat bertuah sebab telah dikurniakan sepasang anak yg amat comel, Darwisy Aqasha & Dania Emelda Aqasha
  • ^-^ fakta lagi - aku seorang yg amat3 sensitif, cpat terasa.
  • ^-^ fakta lagi - suka memendam rasa apa yang ditanggung...
  • ^-^ fakta again - seorang yang pendendam walaupun aku tau yg berdendam tu x elok.
  • ^-^ fakta lagi - bangga dengan kejayaan adik2 aku semua...berjaya dgn kehidupan mereka.
  • ^-^ fakta lagi - sayang sangat dengan adik2 aku walaupun aku xpnh ucapkan pada diorang.
  • ^-^ fakta - aku tgh jobless skrg nih.....huh! b0san tol
  • ^-^ fakta fakta - xmudah melupakan kawan ...
  • ^-^ fakta again - aku nk try dgn kerjaya insurans nih....ne tau leh pki BMW sblum adik aku tuh pki......h03
  • ^-^ fakta yg mmg fakta - aku seorang jek talkative d antara adik badik aku.....huhuhu

4. Anda perlu memilih 10 orang penerima award seterusnye n describe tentang mereka...
  • --> k.anipah....sbb dialh aku berkobar2 nk ada blog sendiri nih mcm dia..
  • --> dia
  • --> dia
  • --> dia
  • --> dia
  • --> dia
  • --> dia
  • --> dia
  • --> dia
  • --> dia

huh! susah sgt nk dpt Award nih......byk sgt songeh.....nk bg....bg je r....byk lak soklan,...huh

5 comments:

~roslinda~ said...

ak mmg baek...xdpt dinafikan lg...


lg satu,,,yg k0 c0py ak pnye care nk jwb cmnih tuh knp...
cth:
^-^fakta~ duhai...tuh ak yg wat biar mnarek..nk c0py gak ke??hahahah

~roslinda~ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
R LEeN said...

hahahah....bio r, aku pun gtau jgak yg tuh fakta.....bukan auta..eh salah...bukan hobi....huhuhuhu

~roslinda~ said...

mne leh....tuh cara ak jwb award nih...
0rg len xleh c0py!~
huh

Nora said...

hai salam..minat sertai skin care sesi bsama produk MARYKAY..Just ajk rkn2 utk mencuba sama2.percuma shj di tempat anda okey

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon