Followers

Tuesday, June 23, 2009

MANJAKUHAPPY GiveAway....

"sila tekan gbr di atas utk menyertainya" *wink!

well, since i joined this blogger w0rld...banyak betul bende baru yang aku tau...

1st time aku masuk blog manjakuhappy nih! ada give away...wow! bace n bace...erm ramainye yg berminat....well, mcm tak ada harapan...atau harapan sangatlah tipis, lagi2 lah aku ni hanyalah org luar.....yang tuan umahnye tak kenal langsung kat aku....jadiknye, aku xj0inlah...

hehehe...tp ni knp ada entry pasal giveaway manjakuhappy lak ni?

hahhaha.......the owner melawat blog aku....2-3 kali gak...n ajak aku join...

so.....berjaya lah dia mempengaruhi aku...mana la tau kan, rezeki anak...

banyak inf0 kat blog manjakuhappy nih.....tak rugi aku mengenali the owner n tau mcm2...yg selama ni aku xtau langsung tentang CD (Cl0th Diaper)...nak jugak try, tapi aku tgh xberfulus skrg...ye r x keje kan...mana nk dtg gaji....tgu blogger lain wat contest n bg hadiah CD lak lah...hahhahaha

well....nk jadik usahawan internet....hehhehe

eh dah la ...merepek la plak....j0m2...join this contest.....

Just 'klik'

c ya'



1 comment:

hOtMaMa said...

bagus jugak yer ada CD nih... boleh recycle blk.. jimat2 pun jimat yer.. berbaloi sngt klu beli kot.. mebi kalau saya ada baby lg nanti nak dptkan CD nih jugak la..
btw... semoga uols menang contest tu yer... mana tau ada rezeki..hehe

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon