Followers

Friday, July 10, 2009

Jom join CONTEST Weblog Popular 1Malaysia anjuran Denaihati


wah.....dalam banyak2 c0ntest....aku rasa yang ni lah paling best aku jumpa.....yang lain pun best jugak.....tapi, hadiah kali ni mmg2 mengancam!!!

Hhuhuhu aku terjumpa contest Weblog Popular 1Malaysia ni daripada blog
Azizwan. terima kasih azizwan...... aku baru jugak kenal2 dgn blog azizwan ni.......knp aku suka blog dia? banyak info la......selain tu, aku jugak dapat ramai kawan.......yg penting best!!!

Denaihati ingin mencari Weblog Popular 1Malaysia untuk membantu menambah ilmu menguruskan blog dengan lebih baik daripada weblog yang hebat yang mungkin belum terjumpa dalam jutaan weblog di Malaysia.

Bila nak j0in c0ntest...mesti nak tau hadiah2 nye kan? bila dicampur2.....hadiahnye semua sekali adalah bernilai RM5000.....wallauwe......sape yg xnk join kan? walau susah mcm mana sekali pun kan?



Hadiah untuk kategori Weblog Paling Popular

    RM1000.00 x 1 weblog

Hadiah untuk kategori Reference Terbanyak

    Tempat 1: RM1,500.00
    Tempat 2: RM1,000.00
    Tempat 3: RM500.00

Hadiah untuk kategori Top Ranking at Google search

    RM250.00 x 4 top rank weblog



hadiah2 adalah sponsor daripada :
  1. SAUDACARE
  2. ANISHA ONLINE MALL

The Prizes

  1. RM1,000.00 : 1 Weblog which gets the most nominations from bloggers will be crowned as the Weblog Popular 1Malaysia.
  2. RM1,500.00 : Weblog which becomes the number one top referral of Weblog Popular 1Malaysia contest participants.
  3. RM1,000.00 : Weblog which becomes the number two top referral of Weblog Popular 1Malaysia contest participants.
  4. RM500.00 : Weblog which becomes the number three top referral of Weblog Popular 1Malaysia contest participants.
  5. 4 x RM250.00 : Special prizes – Ranking no 1- 4 in google.com.my with keywords “Weblog Popular 1Malaysia” as at 12.00 am 30/9/2009.

The eye-popping prizes are sponsored by SAUDACARE dan ANISHA ONLINE MALL. Walla weh… so very generous mah!

Let’s see what you should do to make the money YOURS…ha..ha.. Remember, it could be yours okey!

Terms and Conditions

  1. Open for Malaysian bloggers only, entry must either in Malay or English.
  2. Make a post in YOUR blog by choosing one blog that YOU like. And write the reasons why.
  3. In your post should include the word Weblog Popular 1Malaysia dan I know about the contest Weblog Popular 1Malaysia from blog.. for example: I know about the contest Weblog Popular 1Malaysia from blog http://alyn9479.blogspot.com
  4. In the post should include link to sponsors (need to be updated when there’s a new one).
  5. In the post should include a link to Denaihati.
  6. Leave a comment with a link to your post at Weblog Popular 1Malaysia contest page.
  7. Subcribe to Denaihati blog.
  8. Put the Weblog Popular 1Malaysia banner on your blog.
  9. Contest starts from 1/7/2009 dan ends 12.00 am on 30/9/2009.
  10. Minimum nomination for Weblog Popular 1Malaysia is 100 nominations.
  11. Minimum reference 2,3 dan 4 prizes are 50 other participants.
  12. 1 blog can only nominate 1 Weblog Popular 1Malaysia only.
  13. For the 5th prizes, only weblogs are qualified. Forum and general websites are not qualified.Only top 4 weblog are counted as winners.
  14. The organiser reserve the rights to change or update the terms and conditions anytime without notice.
well.......itulah antara syarat2nye.........

nak dalam bahasa melayu? korang leh klik kat mana2 link yang telah aku sediakan tuh....

so apa lagi? j0m r join sama2.........selain daripada korang nk join free2.....jangan lupa untuk bgtau kat blog korang tu yang korang tau contest ni daripada blog aku.......kerana itu adalah salah satu syarat2 nye.......


yg paling penting........plz tingglkn komen anda di sini........



2 comments:

azizwan(dot)com said...

salam..

tak sangka plak roslina boleh calonkan blog picisan aku tu yer. huhu.. anyway, tqvm for that. terharu sangat2.. dan lg 1, tq juga sbb dah bg tau yg blog ni sebagai reference.

oh ya, roslina dah tinggalkan link post ni kat blog denaihati under post promo contest ni? takut dia tak terima penyertaan ni nanti..

apa2 pun, good luck :)

denaihati said...

terima kasih join contest..nak tanya
1. dah tinggalkan komen kat denaihati ke...rasa macam tak nampak je???

2. sponsor azizwan dan adakah you calonkan azizwan juga ke untuk blog yg you suka...ayat tu tak berapa clear lah...

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon