Followers

Sunday, July 5, 2009

Nice Crafts GiveAway

klik banner untuk butiran lanjut

wahhh...... murah hati betul para blogger ni ek.....rajin betulla..... actually.....antara saya dn juga sheila xpnh kenal.......inilah 1st time aku tngok blog dia n terus nk join contest nih......boleh ke sheila? hehehhe.....timaseh la.....

suka join2 contest n giveaway nih...sbbnye dapat ramai kawan2 baru...... n t0wel ni......ekslusif..........ada sulaman tangan nama pemenang lagi wei.......

knp nk? fuhh.......bangga r lau ada t0wel yg ada nama.....mana nk dpt? supermarket pun xde jual tu........

so, sape2 yg nk join......jgn lupa klik !!! ataupun, klik kat banner di atas k!!!



2 comments:

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Semoga BERJAYA!!!

kakyong said...

kakyong tak buat lagi n3 utk ni..

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon