Followers

Wednesday, July 29, 2009

Tote Boutique anjurkan Giveaway lagi......

Uiks......

sukenye saya bila dapat email daripada Cik As yang men'uar-uarkan' tentang Giveaway nye.... sungguh berbesar hati untuk saya men'join' kan diri.....

Secara peribadi...sy mmg berminat2 sangat dgn beg2 yang dibuat oleh Cik As kite nih.....malahan sy jugak ada mempromosikan kepada rakan2 saya di luar......tetapi masalah bagi saya kerana sy belum membeli beg dari Cik As....rakan2 saya ingin sangat nk tengok...tapi, mereka semua xtau sangat berinternet2 nih......jadik sy cuma boleh kata, 'tunggu sampai saya dapat beli daripada Cik As'..........tapi adik saya yang telah menikmati hasil tangan cik As kite ni......saya mengaguminya sangat2....

ni la rupa beg untuk Giveaway kali nih.............


cantiknye.......saya mmg suka sgt2 lau beg dimana kainnye mcm ala-ala Inggeris gitew....Kelass....actually saya terlepas masa Giveaway beg hijau tuh.......

lain orang lain lah citarasanya..... bagi saya Pink ni mmg sesuai sangat2.....cantiknye...buat saya geram la pulak.... Too nice Cik As...HomeMade lak tuh....

bagi sape2 yang berminat untuk membeli atau merasai kelembutan sentuhan Cik As.....just klik kat Banner Tote Bag yang ada di side blog saya atau dibwh post n3 nih, gbr pink tote bag Giveaway dan nama Cik As .....





No comments:

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon