Followers

Friday, July 31, 2009

My Cute Lil Princess CONTEST by Mama AQish


wahhh...... c0ntest lagi wei....

thank you mama aqish sebab rajin buat c0ntest....sape2 yg ada baby gurl berumur 1 bulan - 1 tahun....boleh la mencube nasib yek.....apa lagi, g r tekan banner tuh, nnti terus ke blog mama aqish...

antara syarat2nye,


1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je)
3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009

ha ni la dia gbr yang nak masuk c0ntest nih....harap2 lucky Dania masih ada lagi....



NAMA : DANIA EMELDA AQASHA BINTI MUSTAFFA
UMUR ANAK : 6 Bulan 1 minggu
TARIKH LAHIR : 20 Januari 2009


ada penambahan sedikit,MaMa Aqish menyuruh kami menjawabDUA soalan iaitu :

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
biasalh kn.......masing2 akn kata ank masing2 c0mel, cute, cantik n bla bla bla....selain daripada itu jugak....aku rasa Dania ni ada TUAH nye tersendiri....so, apa salahnye ibu mencuba nasib di alam blogging ni plk kn?

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)
huhuhu....baru jek kenal mama aqish ni, tapi ada la jugak rajin membaca post2 dia yg dulu2...tapi x la lama mana pun....mama aqish baru jgak la balik dari bercuti kat Cameron....rajin dia tulis n3 pasal percutian tu....sampai ber part2.....n ada buat giveaway lagi......mama aqish seorang yg bz...tapi rajin jugak la masak....ada jugak n3 yg dibuat hal masak2 nih......selain bz dgn keje.....bawak anak g keje tu yg xtahan.......semoga mama aqish cepat dapat keje yang masanye lebih kepada keluarga dan anak........

hohoho itu jek lh........mama aqish....pertimbg2 kn la dania ni ek......




10 comments:

CT said...

Salam blogging....

Wahhh comelnye dania...i like that name..

all the best ya..

R LEeN said...

huhuhu....
thanx

hrp2 ada rezeki dania kali ni

ida said...

usaha tangga kejayaan. go dania go
dania boleh!!!!

miela77 said...

salam perkenalan...comel sangat...meh ke umah...baby qis nak masuk tp x de gambar yg sesuai lagi...

kakyong said...

gud luck dania emelda...

amboi nama pun ala2 gitu.. ;)
muka mak dia ni...

denaihati said...

dah tak de anak sebeso tu nak join contest lah...

arnirina said...

CUMEELLL...

R LEeN said...

hikhikhik......
timaseh....

lau contest nih kene undi...jangan lupa ye mengundi utk dania

Sherry said...

hi about the contest you ask just click on link to find out

Fifie Ierina said...

salam...

setuju, dania sgt cyumel... :)

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon