Followers

Monday, August 10, 2009

DANIA Dapat TOP 5 Ranking!!!!

KAU TERCIPTA UNTUKKU: Senarai Top 5 - Prince & Princess

Wah!!!!!

TAHNIAH kepada yang berjaya sampai ke peringkat TOP 5!

Terutama sekali jugak utk My Little Princess...Dania Emelda....

Hopefully tak ada 'bias' dalam pemilihan pemenang......

Chaiyok utk semua!!!

THANX PADA KAWAN2 BLOGGER YANG SUDI MENGUNDI DANIA SEHINGGA KE PERINGKAT NI.....TERHARU SANGAT2...

SALAM KENALAN PADA UOLLS......




5 comments:

sweetfiza said...

congrats..
w/pun lum menang lg tp dah smpai ke top 5 tu ...

denaihati said...

tahniah. tak sia-sia saya bagi vote..semuga terus sukses

R LEeN said...

to sweetfiza n denaihati....

thanx sangat2.....

saya rasa terhutang budi......

semangat utk menang tu ada lagi.....

tapi, kite tengok keputusan nye esok k......

doakan Dania!!!

CatlinaFly said...

salam...pasal quote yang u tny tu, emailkan ke email kami kat catlina7@yahoo.com, baru sy leh cerita panjang lebar.....:)

umie@kakyong said...

lyn.. kena vote lgi ke lepas ni?? apa pun tahniah la erk... cucu cik jumie makin comey.... :-)

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon