Followers

Wednesday, September 23, 2009

Aku s0mb0Ng AtaU mErEka PulAuKan Aku?

Tajuk apa plak aku ni?

ntah ek.....

aku mula terasa.....mana kawan2 aku? aku yang jauhkan diri dari diorang atau diorng yang xnk kawan dgn aku lagi?


especially kawan2 sekolah aku la.........kat SAB....mana geng2 aku dulu?

ntah...mcm aku takde kawan.....biasalah....kawan senang mmg senang dicari......kawan waktu kite sedih? tepuk dada sendiri la......

aku bukanlah berjaya mcm diorang....mungkin sebab tu agaknya aku jauhkan diri or disisihkan....(huhuhu tetibe terasa hati la plak)

xpelah.......dunia aku sekarang dgn anak2.....itu pun kalau anak2 aku xlupakan aku......

knp aku tetibe terasa mcm ni ek? erm.......adalah sebabnye.......mungkin aku jugak penyebabnye aku tak ada kawan kot.....

apa pun.....

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN.....






3 comments:

denaihati said...

Salam Aidil Fitri dan maaf zahir batin. Jangan lupa check update contest dan tolong promosikan undian yang dibuat.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Sabar lah yer!!!

Kawan2 leh di cari... Family juga yg DEKAT di Hati....

ida said...

huhuhu sedih jek dengor... siapalah aku nih....bukan kawan ker...
selamat ari raya... bila nak gi JB aku sentiasa menanti

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon