Followers

Monday, September 21, 2009

CLOSE CASE......setakat ni la..

Alhamdulillah.......

semua dah kembali seperti biasa.......

samada aku mampu menghadapinye dan mempercayainya 100% atau tidak......

sehari sebelum raya, aku dah pun dapat detect hakmilik no telepon 017754**** tu.....(bermakna xsampai 10 jam aku dapat maklumat)....nama penuh sharifah ....... bt Abdullah (ada hati nak nama sharifah pdahal x layak langsung) kad pengenalan 76092613**** dan beralamat di Kulai (aku dapat full address.......) xpayah la uolls tau katne aku dapat maklumat2 ni semua.......aku usaha sendiri...........yang penting bukan dari dia....

aku selidik dan aku sms budak ni....aku telepon.......aku menyamar sbg laki aku untuk bersms dengan dia.....(hp laki aku, aku pegang sehingga td) setelah semua maklumat aku dapat, baru aku jadi diri aku sebenar.........

pompuan ni kan.......dah kawin!!!! geramnye aku....dia kata, xkn aku nk kong2 laki aku dari berkawan........setakat bual2 pun xbole? aku pun jawab la......xsalah...tapi sampai dah save no sendiri kat hp laki aku dengan nama 'sayang'.....x ke sial tu nama nye.....coi! dan yang paling best....dia redeem kan point kat hp laki aku tu.........dan lagi satu........dia jadikkn no dia sbg active10 kat no laki aku!!!!! aku tau la bukan laki aku nye keje......sebab, laki aku ni xreti nk godeh2 handphone......selama ni pun aku jek yang tolong buatkan utk dia.....huh!!


isk!!!! nk cite mmg panjang...takut uolls xsanggup jek nak baca...........



1 comment:

~Firsya~ said...

ermmm,byk2xan bersbr ye,tabahkan ati,sukar nak mengharungi detik2x mcm nie...pd pendapat n pandangan sy,dua2x berslh dlm hal nie...suami kamoo n pompuan tue yg sndri cr mslh...kdg2x,cube kite nilai diri kite kembali juge,mungkin juge ade slh n silapnye

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon