Followers

Wednesday, October 14, 2009

Jalan2 ke TAMAN MAKMUR Kulai

aku nk cite nih......

aduhai....baru sampai rumah ni dari jb.....penat sangat2....

aku ada sesuatu yang nak sampaikan kat sini.........tapi aku tak terkata.....

cuma aku boleh kata....sampai hati dia.......lebih percaya kata2 betina yang baru kenal xsampai 2 minggu....

kerana kata2 betina tu...........dia maki2 aku tadi..aku tgh drive tadi..mcm2. kerana kata2 tu aku sedih sangat2....rupanye, aku jek yang berharap ......tapi dia tidak....

aku sedih sgt2 bila dia kata aku mcm2....dia kata keluarga aku mcm2....bahkan selama ni keluarga aku layan dia dgn baik......

aku ke Taman Makmur ptg tadi......bersama seorang kawan...perempuan lah......kwn aku tu free hair.....dan aku jumpa umah si betina bedebah ni.....

aku sempat jumpa jiran dia......masuk berbual....jiran dia byk jgak bercerita.....

mmg di akui jiran dia tu....yang betina ni seorang yang berlagak.....garang....bengis dan sentiasa nk menang....yang paling penting, akak tu cakap "lawa lagi awak dari dia" muahahhahha

umah betina tu bertutup rapat....mcm xde orang.....

itulah...aku otw balik muar, laki aku ni tel cakap aku dah pandai xpakai tudung.....x ke aku hangen? aku pakai tudung.....sape boleh jadik saksi aku yang aku pakai tudung hari ni??? Sara, ida, Sue dan Besek.......4 orang....sah ni, cukup saksi lau g tangkap org berkhalwat....oppss

sape lagi yang sampaikan msj ni pada dia kalau bukan si betina tuh.......mungkin dia ngendap la...betina tu mana kenal aku...jadik dia kata la kawan aku tu aku........babi kan?

dah la! jiwa aku makin sakit la.......makan hati.....



2 comments:

rafirulez said...

ko pilih antara dua, ko cerai ktorg ok

ko balik semula dgn die,aku layan die mcm babi...xpayah nk berharap dgn die...

laki mcm tu bkn laki,tapi babi...

R LEeN said...

aku geram......

aku xnk jgak...tp hati aku ni....

saket gile.....

kata2 dia buatkn aku pikir.....selama ni aku layan dia teruk sgt ke?

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon