Followers

Thursday, October 8, 2009

Mana satu ni patut aku buat!!!

aku xtau nk tulis apa......

aku diHARAMkan sms n telepon laki aku......even untuk berbincang....mungkin mak ayah takut aku cair....

aku dapat banyak feedback dari kawan......thanx smua....

yan,cuah and syika.....thanx for calling me and gv me moral supp0rt....sebenarnya aku mmg xsuka mmbincangkan hal ini depan parents aku.....

perbincangan mmg ada dilakukan........tapi through sms lah....dan aku ramai yang tolong jadik spy kat sana.....dari sekitar umah dia.....tpt keje (bos dia)....aku juga ada la tau serba sikit ttg dia dr diorang......paling banyak mmbantu....UP (bos dia) thank u so much!!! aku sgt2 hargai pertolongan ko tu up!!

aku akan buat istikharah dalam sehari dua ni....aku keliru.....betul2 keliru.....aku rindukan gelak tawa dania dan suami aku ketika bergurau..........aku rindukan semuanye......

apa perlu aku buat ni........aku dah start keje ari ni.....setelah diberi cuti 2 hari...doakan la aku kuat hadapi semuanya....




4 comments:

rafirulez said...

kak lin, xpayah la dgn mus tu lg...bkn aku xkesiankan die,tp die yg xkesiankan diri die..die maki hamun ko,die pukul2 ko..ko leh terima die?

die pg main dgn pompuan lain,ko leh terima?padahal dania baru aje nampak dunia...die xsedar ke die ada tanggungjawap???

kalo ikutkan hati aku dgn abg,mmg ktorg nk blasah je mus dgn pelacur tu...tp aku ingatkan abg,die nk kawen...jgn buat hal....

aku harap jodoh kak lin maybe dgn org yg lg baik..dan boleh terima anak sedara aku dua org ni yg comel2....tp ckp ngan awis,jgn nakal2....

nnt ude pg chine ude belikan mainan...dania pon eh...

R LEeN said...

anep...

mmg.....aku tau semua tuh...

tapi dalam masa sehari dua...aku masih belum boleh buang dia terus dalam hidup dn hati aku....

kami bukan saja bercinta atau bersayang2...kami pnh tidur sebantal...aku sakit dia banyak jaga aku.....aku ingat jugak kebaikan2 dia....

tapi ada jugak masanya aku akan teringat yang dia bersama pmpuan tu....aku sakit hati...

mmg dia pnh 2x cuba berkawan dgn pompuan lain,tapi blum sebulan aku dah detect...aku sound g umah diorang......semua ok....

masalahnye betina yang sorang ni macam sial!!! aku dah sound...dia buat bodoh.....itu yang aku sakit hati....aku rasa nak ganyang dia cukup2.....

dalam masa belum 2 bulan diorang da mcm ni......bayangkan jelah betina tu punya bahana......

rafirulez said...

kalo ko terima die balik, mesti die rase, aku 2 kali buat salah...tp still diterima...nnt mase depan die akan wat balik....

dania tu kecik lg...die wat perangai..pg pontian jmpe sedare die bwk pelacur tu..ape motif?nk kenalkan,pastu kawen dgn pelacur tu?

kalo dh cerai xde ke hal la die nk kawen dgn pelacur tu...go ahead!!

selagi ko kenangkan die,selagi tu ko akan berlembut hati dgn die...lupekan trus...pada mase yg same,usha datuk2 lain..wahahaha!!

R LEeN said...

ko kenal kan aku datuk ea..........

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon