Followers

Monday, October 5, 2009

orang KETIGA tu ada lagi rupanye.......Pekerja FLEXTRONICS ditgkap KHALWAT.masing2 bersuami dan beristeri...HOT


jam 3 pagi......Dania nangis x henti2....rupanye kene ruam kat ehem ehem dia......jadi aku cibukkan dia n bagi bedak n biokan kering....sejam aku x tdo tunggu dia nyenyak n pakaikan diapers balik....

sambil tu aku sms2 laki aku.....gtau anak merengek n aku xdpt tdo.....xde balasan sampai la aku bangun kul 5.40 pagi.....

bangun n tel kejutkan dia......dia mcm dah segar.....

kul 6.05 pagi.....laki aku miskol......aku sms tanya ada apa......dia kol balik........dia gtau ada org nk ckp.......

aku terkejut........suara lelaki.....aku berdebor......

wan:"puan, saya wan.....sebelum sy nk ckp ni....boleh sy tau yang puan ni mengandung ke ?"

aku: 'x. knp? laki sy accident ke?'

wan: 'eh x lah....suami puan baik jek...'

aku:'kete mcm mana? laki, sy xkisah' aku ckp mcm tu sbb aku dah dgr suara dia ok....

wan:'bukan la puan......mcm ni, kami dapat tangkat laki puan ni berkhalwat dgn isteri kawan saya dalam kete.....di Kulai.....jadi kami nk puan datang ke Jb boleh'

aku:'ok....terima kasih r sebab tolong sy dapatkan bukti........sy dtg sekarang'

zassssss..................aku terperanjat gile!!!!!

aku terus amek dania......n cari mak......aku xtau nk buat apa......aku menangis.....aku bgtau mak.....mak nangis gak marah aku sebab terima dia dulu buat kali kedua..........

kami salin dan aku siapkan anak2.........

apa yang patut aku buat? aku xboleh buat keputusan lagi....sebab keputusan mak n ayah aku yang buat utk kali ini sebab laki aku dah dpt last warning dari diorang dulu.....

pempuan tu mmg CELAKA!!! aku dtg Jb tapi dia takde...laki dia xbg jumpa aku.....

jadik aku tel pompuan tu guna no lain.......pompuan tu bole maki aku balik.....

dan yang bestnye....betina tu bole kol laki aku lepas tu....konon nk ngadu.....aku yang angkat....

aku dgr betina tu ckp kat belakang......"lau pompuan angkat jgn ckp....laki angkat bagi aku"

x ke sial tu?

korang nak no dia? nama dia Sya***** Sh**** Su**** Bt Abdullah 017-754****

kwn aku ckp....muka dia ni mcm Unta padang pasir....harap body jek solid...muka hancus!

korang maki r dia bagi pihak aku...........

nak no laki dia? aku dapat rasa r......betina ni dah bagi p**** dia kat laki aku.....

Dayus tol laki dia terima dia nih......




10 comments:

Noor Liyana Kamarudin said...

Ya Allah, berilah dia kekuatan menghadapi dugaan..amin..

ida said...

kurang ajor punyer pempuan ..... errrr geram betul ler aku... sabar lah lyn ... x der apa lagi yang aku dapat kata kan.. sebab ni soal hati..

R LEeN said...

Liyana : thanx.....

ida : aku dah xtau nk buat apa lagi.......

precious innocent said...

alyn, walaupun emma xtau hujung panggal, cuma just nak kasi moral support je.. sesungguhnya kita wanita nie tabah jiwa, walaupun lahiriah kita nampak lemah..

bsabar ye..

-mama emma®-

siti_asiah said...

jgn emo...rilex...bertenang..
pikir rasional...senaraikan ape yang patut dibuat dalam jangka masa pendek dan panjang...

dapatkan nasihat dr org yng boleh dipercayai...

jangan putus asa...pikir anak-anak..
pikir baik buruk ade suami macam ni...

tu je la nasihat ct...
yang lelain tawakal...doa banyak2 serah pada Allah

~Firsya~ said...

kuatkan smangat ye lee,sume nie dugaan dr yg maha Esa...

Siti @ nurie said...

erk....takutnyer siti bla baca,,,kuatkan hati eh...Insya Allah, tuhan akan tlong kita

BULLET said...

kuatkan hati kak. jangan menangis untuk insan yang xbergune...

R LEeN said...

firsya, siti, bullet, mama emma n aisah.....

thanx...

i need a shoulder to cry on....

la ni alyn nangis sorok2 dari mak ayah.....diorang marah alyn nangis.....

misz beauty said...

sis, beauty pun penah rasa benda nih... cume belom sampai diorg kene tangkap je... pulak tuh mase tu baru bape bulan je kawen... now days alhamdulillah everythings dah okay... Allah tu masih sygkan kami... maybe hubby beauty pun salah sebab terlalu baik hati ngan org... yg janda tu pulak macam haram asik pi goda laki org... da ramai laki org jadi mangsa dier... so akak banyak2 berdoa ye.... if u need fren to story beauty ada kat sini.... =)

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon