Followers

Tuesday, June 30, 2009

Award Kawan TERHEBAT....huhu



TimasEh Kak Y0Ng........


MySunshine GiveAway........




huhuhu.......

GiveaWay lagi!!!!

Beautiful!, Amazing!, Interesting!

sape2 nk join......meh la jengah2 blog ni.........

well, this is my 1st N3....

Banyak yg menarik kat bl0g nih....we will explore it together n paste it rite here..

another 3 N3 to go n lots of info will paste here bout MyshunsHine..

Tunggu......








Monday, June 29, 2009

Award....Award.....


Peraturan:

* Kena letak award ni di blog
* Bagi award ni kepada 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda suka/minat atau yang anda senangi dan memberi inspirasi kepada anda (ada ke kwn2 aku yg sudi nk amek dr aku nih)
* Memberitahu penerima award ni dengan memberikan komen di blog mereka
* dan sesiapa yg dah amek award ni....sila tinggalkan komen anda di entry ini.....timaseh.

Para penerima Anugerah :

  1. Misz Anipah Ahmad
  2. MaMaQayp0
  3. Kak Y0ng at Catatan Ibu
  4. Mak Amar at ManjaKu happy
  5. Azura Ahmad
  6. Pn. Idrawati Marlan(ahakssss)
  7. siti_aishah
  8. oneyani
  9. Mama Aqish
  10. sape2 jek la nk amek......amek je r



KedaiChomel Giveaway.....

interesting....very interesting.....huhu....aku jln2 dr blog ke blog...mmg selalunye akan jumpe dgn pkara yg amt sesuai dgn aku.....kali ni berkenaan dgn breastfeeding....

mmg agak menyukarkan bile tetibe baby nk menyusu bdn tatkala keliling kite ramai org...so, nk tau jln penyelesaian, leh r g kat owner blog yg wat giveaway nih.....


"click this cute banner to enter this Giveaway" wink!


Antara yang menarik membuatkan aku nk masuk Giveaway nih :

Deadline:

You have until the midnight of July 5th, 2009 to enter this giveaway!!

Prize:

  • The winner will win Jusco Shopping Vouchers (included in the voucher booklet are free make over with Shiseido and RM50 Hush Puppies Voucher) and Chomel Nursing Cover/Poncho
  • the voucher are valid until 31st July 2009



Sunday, June 28, 2009

Sepetang di NILAI....

salam.....

27 June 2009
aku g Nilai dgn manager aku ler, Izzy...naik kete dy le...nk g umah klien...kwn aku...duk serumah,sebilik,sekuliah dulu......huhuhuh...aku panggil dia MAK.... n nama dia AZLINA DAHLAN....umah dia kat Taman Nilai Perdana.....

aku bertolak pagi...dalam kul 10.30, n pagi tuh aku g Pt Sulong dulu dgn mak aku....g jumpa customer...dy nk li hair dryer aku....hohhoho businessw0man betol...kah kah kah.....sampai Nilai jam 12.30 lebih kurangla....sebab jalan pun x jam...tapi jalan menghala balik aku tengok berduyun2 kete....takutnya jam balik t....

oleh kerana dah appoinment kul 2...jadiknye kami pun g la mamam dulu........mamam sambil borak2......kami berdua jek g.....itu ini...cite yg sama lo....

ok jam 1.50 tgh hari kami pun gerak ke Jalan Nilai Perdana 1...



"Assalammualaikum!" ada owg x ni? btul ke umhnye.....sms dulu

ni anak mak...."Salsabila"....aktip tul dak ni.....

gaya mak sblum kami balik.....heheh...timaseh mak layan sy...

bla bla bla bla........cite lah itu ini........terangkan pasal product yg mak nak.....n mak sign...abis dah keje aku.....nk tumpang s0lat jugak......sempat la borak2 dgn mak.......

sian mak....tergesa2 nk balik dr Giant sbb aku nk dtg....isk...aku lupa la plak amek gbr si Izzy manager aku tuh.....xpe2 esok aku jumpa dia...aku g amek gbr dia k.....

jam bp ek aku balik...lupa la plak...lebih kurang dalam kul 4 lebih jugak la.....

n....jalam jam....ada beberapa eksiden yang aku jumpa sepanjang perjalanan....ngantok lorr.....masing2 cas tenaga dgn berdiam diri.....ahakssss

aku lupe nk snap gbr masa tgh jam gile tuh...aduss



Friday, June 26, 2009

Michael Jackson aka Mikaeel





di zmn kegemilangannye......


erm....aku rasa, masa ni pun dah nmpk kesan plastic surgery kt muke dia..



LOS ANGELES — Michael Jackson, the "King of Pop" who once moonwalked above the music world, died Thursday as he prepared for a comeback bid to vanquish nightmare years of sexual scandal and financial calamity. He was 50.

Jackson died at UCLA Medical Center after being stricken at his rented home in Holmby Hills. Paramedics tried to resuscitate him at his home for nearly three-quarters of an hour, then rushed him to the hospital, where doctors continued to work on him.

"It is believed he suffered cardiac arrest in his home. However, the cause of his death is unknown until results of the autopsy are known," his brother Jermaine said. Police said they were investigating, standard procedure in high-profile cases.


well, aku pun ada gak r terasa kehilangan dia......tp xdelh mcm sedih sgt2......pe pun, dia jgak manusia biasa........setiap manusia akan menemui ajal dan maut....cuma xtau bila waktunye. jm 7.45 pg aku dgr news kat radi0...masa htr dwis g skolh......terkejot gak wei.....

aku ada g blog somebody lah........dia tulis kat blog tuh..... "Kojol jugak dia ni akhirnye" sumthing like that la ayatnye......pada aku, ucapan tu x sepatutnye keluar dari seorang perempuan yang pada aku cantik dgn memakai tudung....mmg cantik dia...tapi knp boleh mengeluarkan ayat mcm tuh....sepatutnye, dia r ada lah jgak rasa mcm aku, yg bersyukur jgakla lau betul mj ni mati dalam islam...

apa salah mj ni pada dia? dan mj ni jgak xde kaitan dgn aku utk aku pertahankan atau membelanya....tapi aku sebagai manusia....aku rasa mcm terpanggil nk komen pasal hal ni...

betul ke mj ni dah masuk islam pada November 2008? dgn nama islamnye Mikaeel? wallahualam....kite tunggu jek gaya pengebumiannya nnti....maka terjawablah segalanye.....



SaTE Muar ........

salam .....

pagi tadi aku g bfast dgn mak n h0ney! layan kan mak aku yang ingin makan mee rebus dgn sate..... erm kat muo jek tau yang ada sate pagi2....uolls carik la kat mana ada sate pagi...muo jek yang ada....cuma biasa lah, mahal....macam sate kajang!!! 1 cucuk RM0.60 same jek regenye....tapi sate kajang tu beso....apa2 jek lah wei....

sate daging n ayam....nyumm nyumm...

mee rebus yang xsedap.....hanget r plak arini...

teh beng!!! aku lupe nk snap gbr awl2....haahha



SET Baby


  • NEW
  • Suitable for Present
  • RM15


  • SET BABY for Present
  • NEW
  • Brand Master Baby
  • RM30






Car B0oT SALE

  • 2nd Hand
  • Size besar
  • RM50
  • Gaun satin (Cream)

  • 2nd Hand
  • Size 48
  • RM30 Negotioble

  • NEW
  • Size M
  • RM20


  • NEW
  • Size 52
  • Brand WANITA
  • RM55



Hair Dryer...NEW



  • NEW
  • Brand Dickson
  • Price not include Postage Fee
  • RM40 ~ SOLD to Mr. Rashidi





Rice Cooker...NEW

Salam...

aku dapat rice cooker ni dari cabutan bertuah AVON.....huhu beli barang dalam RM30 jek, brg2 yang mmg aku pakai tiap bulan...masa tu aku ngandung Dania la....rezeki anak....awal2 lagi dania dah tunjuk yang dia bertuah...hahah


* Brand GLOBAL
* NEW
* Got from Lucky Draw
* Still in Good condition
* 1.8L
* not include postage fee
* RM50 negotioble








Thursday, June 25, 2009

Special entry 2 my Father........

mak, ayah n darwisy...holiday in Padang Ind0nesia with aunty Zamnah with her hubby...

entry kali ni.....aku nk f0cus kat ayh aku...byk istimewanye bile dia bgmbr..
aku mls skit nk babbling....so, korang tngok j r ea.....

mak confius....nk dgr ke nk bgbr ni ek....

ada plk yg mncelah kt blkg tu ha.....





huhuhu..........posisi semua sama daaaaa

apa pun....

SELAMAT HARI BAPA khas untuk ayah!



Wednesday, June 24, 2009

My Signature

huhuhuhu......actually aku nk try signature baru aku nih.........

tengok2 jadik ke tdak...



Tuesday, June 23, 2009

Menjengah Dusun RIMA...

salam....

ha ni tengah rajin nk post entry....tu yang sehari boleh banyak entry aku masukkan....

tadi ptg, aku g pagoh....g umah RIMA....huhuh nak g amek kelapa. jahat aku kan, main mintak jek nk kelapa...tapi aku nak jugak..tak kira r....aku nk buat air kelapa.....ni bukan air kelapa biasa tau, lain.....aku rasa air ni masa adik aku tunang kat Kelantan....resipi dah ada....buah pun dah ada.....so, bila aku dah buat t...aku snap gbr k!!


Dania happy nk jalan naik kete....b0san duk umah gamaknye

kelapa telah disediakan dan dipetik oleh mak n ayah rima Pak TOHA..hehe

lebatnye buat naga dia...1 p0kok jek, tapi lebat. aku amek gbr sebijik jek haha.

wah!...dapat makan durian jugak!! langkah kanan...nyumm3
banyak betul pokok doyan dia...sedap2 plak tu, tengok kulit dah tau wei...

Dania kepenatan agaknye....letih apa ntah..tertdo. sian dia...

sayang anak Ibu.......
Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon