Followers

Sunday, August 30, 2009

mErajuk Ke aku?....hAppy 2day!!


Merajuk???

hahhahaha........sebenarnye ada sedikit perasaan Keciwa dengan kekalahan Dania....tapi nk buat mcm mana kan.....terima ajek la dengan redha.....terus dah malas nk j0in2 contest nih....

lagi pun rutin harian yang mula sibuk.........membuatkan masa terlalu terbatas ukt berblogging.....nuffnang pun xgerak2......

aku tergerak nk komen atau pun buat apa2 jek la.....ni ha....ma sis ada wat posting pasai kekasih....kekasih? hahhahahah

aku gelak sorang2 jek ari nih......mana taknye.....tengah duk keje bz ni....tetibe terpandang seseorang yg mmg amat2 aku kenali......hahhahahhaaa.......cinta m0nyet aku ada di depan mata tadi....29 Og0s 20o9.. huhuhu ssshhhh senyap2. sibuk jek.... ala korang mesti tau kan apa perasaan aku tadi masa kejadian..........

dulu bukan 'cinta'......k0non abang angkat......ahahhaha gelak2.aku malas dah nk ingat balik.... tapi ser0nok jugak bila member keje aku said "kawan akak tu pandang akak tak berkedip.....tapi bila dia perasan kite nampak, dia buat2 pandang lain" muahahhahah.....tergelak lak aku....

erm.......hopefully dia x baca la n3 aku nih...........tapi masing2 dah kawin....redha jek la dgn jodoh masing2........ye tak? tapi aku ada sedikit gembira la ari ni......nasib baik hari ni aku 'cantik' kahkahkah.......

dah la.......nak tido.....



Monday, August 10, 2009

DANIA Dapat TOP 5 Ranking!!!!

KAU TERCIPTA UNTUKKU: Senarai Top 5 - Prince & Princess

Wah!!!!!

TAHNIAH kepada yang berjaya sampai ke peringkat TOP 5!

Terutama sekali jugak utk My Little Princess...Dania Emelda....

Hopefully tak ada 'bias' dalam pemilihan pemenang......

Chaiyok utk semua!!!

THANX PADA KAWAN2 BLOGGER YANG SUDI MENGUNDI DANIA SEHINGGA KE PERINGKAT NI.....TERHARU SANGAT2...

SALAM KENALAN PADA UOLLS......




Saturday, August 8, 2009

JOM VOTE DANIA!!!!!



Kawan2.......

Mari2 JOM VOTE DANIA!!!!

Just click, atau g kat link bwh ni ha....




then tinggalkn komen VOTE G01 kat entry tu.....

(G01) adalah no bertuah Dania!!!!

INGAT!!!! PLZ......VOTING AKAN DIKIRA DARI 1 Ogos - 7 Ogos shj!!

DONT WASTING YOUR TIME K!!!!

I OWE U THEN!!!




Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon