Followers

Friday, January 15, 2010

CONTEST Sweet Picture Anak Bersama Ibu


Hallo ria........huhuhu...

my show time is back!!!!

suka sangat nk join contest....lagi2 yg boleh melibatkan Dania n aku......so x salah rasanye utk mencube......tol x????

CONTEST Sweet Picture Anak Bersama Ibu.....anjuran dari blog IBU

tak salah gak kalau uolls nak mencube......so link2 lah ke blog ibu........

jangan ketinggalan ye.....tarikh tutup nye 29 Januari ....da nak dekat da...


NAMA IBU : Roslina Hanim Ramli


NAMA ANAK : Dania Emelda Aqasha Bt. Mustaffa

TARIKH LAHIR ANAK : 20 Januari 2009


kenapa ye gbr ni dipilih???

secara rambangnye.....aku suka sangat gbr ni sbb Dania pun tengok kamera....n pandai lak dia gelak sama..........nampak aturan gigi ibu dan anak yg sama cantik tu.....aceh.....tak lupa gak, sinaran mata keduanye......siyes.......i like this snap!!!

i'm not forget!!!!

thanx pada yang berkenaan kerana sudi memberikan aku idea utk memilih gbr ini....

dan.....secara kebetulan la plak, pilihan dia dan aku adalah sama......

makanya.....kite sehati berdansa la.....hahahha...apa aku merepek...

apa pun thanx ye....






1 comment:

e!ya said...

salam thanks join contest gd luck

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon