Followers

Thursday, February 18, 2010

cerita ceriti ttg abang dan adik!!!


abang n adik.......

Darwisy Aqasha

n

Dania Emelda Aqasha


seiras ke? huhuhu......comelnye...

cop3.....ramai yg pertikaikan..aku tiru nama "Awan Dania"

hallo!!! sorry ok.....

aku dah ada nama DANIA ni since 2002 lagi.....

sebelum kelahiran DARWISY pada Januari 2003....

masa tu, Doctor kata anak aku pompuan.....so aku pun perpare la nama ank pmpuan....nak tau apa nama yg aku dah sediakan?

DANIA ELEYNA...

tulah nama nye.....aku da xcited nk dpt baby gurl...

tapi, bila aku bersalin.....

rupe2nye.....dapat baby boy la......

arghh tak apa la.......

tapi aku dah kehabisan idea nk letak nama apa....

sbbnye aku nk start dgn D jugak....

Daniel? no3 cousin aku da ada nama tu

Danish? nama cousin aku jugak...

Danny? mcm omputeh sgt

mcm2 lagi la aku da pikir......

siap nama jiran nenek aku punya nama pun aku xnk sama...

dapat la jugak nama Darwisy = Warak

Aqasha datang dari FILEM EMBUN...

coz aku minat jugak masa tu kat mamat Aqasha tu....

tapi kan??? aku punye la pikir nama ni susah2.....

senang2 jek hamba Allah kaum kerabat aku ni jugak.....

nk jugak nama awisy ni kat anak dia......

aku memula xkisah sgt......tp, aku pnh dgr dy ckp...

"ala, nanti dah besar jgn la panggil awis...kite panggil nama lain la"

tup3......sekarang dy panggil anak n cucu dy tu,

awis! awis! awis!

mengkarung betul!!! aku benci!!!

dah bila kat umah aku ada kenduri......sibuk awis, awisy...susah le!!

hahah....ter EMO la plak....


so.....bile dapat baby kedua ni......aku akan teruskan la nama tu...

nama yg aku tak dapat nk letak pada anak ptama....

so, maknanye......AWAN DANIA dan yang lain2 tu yg tiru aku!!!

thats the p0int....hikhikhik....


puas hati aku sekarang dah ada sepasang!!!

akan aku didik sebaik mungkin.......


"aiks!!! dont snap my pic!!! ouks"

"let me know 1st if u want to snap my pic!!.....see! i can pose!"

'am i sweet?'


"heeeee dah pakai baju....., antek x bj kite? Umi bought for me!"

"thanx umi"

"eh eh...... mana ibu? knp gbr ibu da takde lagi yg terbaru? asik gbr kite jek...."

ibu bz la...................ceh!







No comments:

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon