Followers

Friday, March 5, 2010

HOT STORY wei......

muka 'natural' ku yang tanpa secalit makeup pun.....

buruk2.....

tp, wrinkles xde lagi ye....


erm....kene rajin la...

darwisy n dania dua model dlm family....

masing2 tau nk posing!!!


makin gelap si dwis ni....main panas jek....


kerana 'gile shoot'....

dwis ni g tanjung emas dgn x mandi....

apa la pokcik mokcik dia ni......hehheheh


ha!!!!

nila dia TOP MODEL!!!!

sana sini gbr dia jek.....haish.....


inilah fotografer kami....

profesional x???? hihihi
budak baru belajar...............

with her luvly 'sayang' canon 40d.....


p/s baru beli woooo


ni plak.......

Mak aku,TOP MODEL,qistina with her adopt mother~cousin aku le .....

yang penting uolls tengok gbr our top model kite tu.....

pandai kan dy posing???


gbr tiada kene mengena dgn apa yg aku nk merepek ni.....

huhuhuh...salam....


kite ada tetamu yg x diundang lah.......
ahakss......

nampaknye org yang 'buta itu itew' sudah pandai membaca blog gue......

TAHNIAH!!!!!

so????

'ada aku kisah????'

'org itew' maki2 gue sbb cerita ceriti hal dy dlm blog gue ini......

so????? ~ lg skali so??

wujud plak org ke-4, kje bank oi.........

TAHNIAH le lg skali.....

wei uolls jgn buat apa2 kesimpulan ye....

aku xde ng0m0ng bukan2 nih.....


aku jugak xde ngumpat sape2......

sape yg terasa pedas??? angkat tangan!!!!
aik? xnk ngaku le plaksssss.......

adios.....


jumaat depan aku naik court uolls.....kat jb....

sape mau ngikut???? mai la......

so??? pray for me........;)











No comments:

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon