Followers

Friday, April 2, 2010

lelaki semua sama ke??

setelah lama aku duduk diam dgn memerhati......atau lalai? lalai? sesuai ke perkataan tu ek?

lama ni aku nk pikir, apa perkataan yang patut aku letak....ah!! lantaklah!!

mak ada pesan, "jgn keluar mulut buaya, masuk plak mulut naga!!" huhuhu

kalau dah namanye lelaki......semuanya sama la....

baik dr sengaja atau yg tidak disengajakan......

aku pun tak kata yg adik2 aku terkecuali.......dah namanye lelaki kan?

tak banyak, sikit mesti ada yang sama.......walaupun mereka kata, tidak.....

dah 3 ari aku tak bawak handphone g keje.....knp?? ntah ek....

malas pun ada.....aku nk cuba hidup tanpa handphone plak skrg lah.....

huhuhu...konon!!!!

sdg aku menaip ni....Dania tgh sibuk bukak cosmetic bag aku.....lantak lah dia nk buat apa....

nk make up agaknye.....

aku sbnrnye tak ada apa nk ckp..... cuma aku geram dgn keadaan aku skrg.....

dn aku xtau nk citer kat sape.....

even kat blog pun aku xboleh bukak cite ni....so??? telan sendiri jek la...

itulah dia.....pandai betul si tupai melompat sana sini......

sdgkan org yang aku pikirkan ni happy kat sana dgn '................. dan ...............' aku lak?

sibuk pikirkan dia yang g keje ke tidak? sihat ke? knp x sms? knp xtel?

itulah......dulu dah pesaan, jgn berani2 berumah di tepi pantai........

eh!! nak jugak kat pantai....sudahnye?? aku yang sedih sendiri....

nk buat mcm mana kan???

biarlah 'mem' menang...............memang hak nye yang mutlak!!!

huhuhu.....apa ke jadah aku merepek ni.....

k lah dulu...aku chow!!

yang pasti,

AKU tetap AKU




No comments:

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon