Followers

Tuesday, May 4, 2010

nk terima atau tidak ek????


Happy???

pening pun ada, tp knp aku nk pening?

erm....mcm2 yang aku kene pikir....

aku buat pjj kat melaka.

yuran permulaan la buat aku pening.....

bayar separuh pun, ckup buat aku pening. RM700...

mak ayh xtau lagi.....

tak tau diorang happy atau sebaliknye....

aku apply pon sbb kut ckp adik aku dan jugak mak....

aku akan mohon keluarkan kwsp utk sambung ni....

bagilah aku pendapat......

aku buntu, xde sape yang boleh bantu aku berikan idea yg terbaik.....




1 comment:

~roslinda~ said...

ak bgtaw mak ea~
hahha

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon