Followers

Monday, July 26, 2010

Mintak Maaf la ye kawan2...

salam....

aku tgh buat training......sambil diorang tgh jawab soalan.....aku pun boleh la plak menyempatkan diri mengupdate kan blog aku...

sbnrnye tgh susah hati.....xtau nk ckp n luah kat sape....

terlalu sensitif aku rasa.....otak memikir, hati aku sentiasa susah.....takut apa2 berlaku pada masa akan dtg......

apa plak aku merepek ni.....

pada masa ni, mana kawan2 aku? aku mmg takde kawan2......ada mmg ada, tp x ada yang close n boleh di ajak bincang....

semuanya nk blame aku....

ahaks....mesti diorang kecik ati lau dgr ek.....

takdelah....ada pkara yang kite boleh share.....dan ada jugak yang kite kene telan sndiri....

dan aku rasa, byk yang aku telan sendiri jek.......

pada mereka " ..." yang rasa nak lari dari aku...dah xnk kawan dgn aku.....

aku xboleh nk paksa org suka kat aku.....

jadik....aku mintak maapla ye banyak2.....



1 comment:

TanTy said...

sape ckp xde kwn..saye kan ade..sy sentiase suport puan...

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon