Followers

Tuesday, May 25, 2010

CONTEST!!!


hallo......

ehem.....

1st time nk menganjurkan contest!!

maklumat2 tentang mcm mana and contest tentang apa..... boleh didapatkan di sini ye.

syarat tambahan :

  1. bg mereka yang dapat tau contest daripaada pihak penganjur, iaitu aku, diwajibkan meletakkan banner(beserta link ke blog penganjur) di atas pada korang punya post entry.....(sng jekkan)
  2. dgn itu, hadiah tambahan akan diberi...jeng3
  3. dont worry, korang akan berpuashati...
  4. sesiapa yang dah buat entry, bolehlah tulis komen anda di sini, atau di entry aku ni......
  5. tarikh tutup??.......setakat ini, belum ada tarikh yg spesifik...aku boleh berikan klu nye, sebulan dr tarikh contest ini diumumkan.....


.




Sunday, May 23, 2010

dapat AWARD.....


AWARD yang menanti.....

sabar ye.....

xsempat lg nk membebel.....


















Saturday, May 22, 2010

Me n Kids......

menghabiskan masa di depan pc.........





Wednesday, May 19, 2010

tolong lah aku jap......


waaaaaa

tetibe bukak tv jek.......terpampar skrin biru ni dgn mangga....

mcm mana ni????

aku dah puas tekan semua butang kat remote control tuh......

sape lagi la yang buat kalau bukan anak aku yg mmg pandai......

Dania

hehehehhe....xmarahla.....budak2....




Saturday, May 15, 2010

she's like posing


huhuh.....she's great in her pose! trust me!


she's trying to write something!!

she's my daughter.....i know she's cute!



Wednesday, May 12, 2010

cute nye....

i know she's cute!!!!!

she likes posing....

i love u sayang...








Tuesday, May 11, 2010

Puteri AVON terperangkap!!


huhuhuhu

apa dah jadik dgn AVON????

masalah besar ni.........

ahaks....

kami terperangkap dgn asap yang tebal....

dan akhirnya kami dapat menyelamatkan diri......


inilah dia puteri2 avon.........

*mas*arpa*saya*sri*zura*

nk kenal? sila tinggalkan nama dan no phone anda ye....hahahhaah

plih jek yg mana 1.....wakakka






Thursday, May 6, 2010

EGO

Jadilah org yang menyelesai masalah.....

Bukan org yang mencipta masalah.....


huhuhuhu

sbnrnye, aku tujukan ayat ni utk sape???

xde sape pun.....saje jek....

terpikir2.....setiap org mempunyai pandangan yang berbeza2...

xsalah kalau kite saling menerima pandangan masing2...

bukan mencipta masalah namanye, tapi meluahkan apa yg terpendam...

kalau tak terluah, boleh makan hati....

bila makan hati....pastu, hati tu tawar plak tuh...aduhai...

tolonglah lelaki..... jgn la EGO sangat....

kalau jadi penyelesai masalah, tapi suka larikan diri....

xguna jugak bai.....huh!!






Wednesday, May 5, 2010

bila sunyi....


bila sunyi....

bila pelbagai masalah dtg...


bila kepala terlalu berat memikirkan masalah...

bila dah tak tau nk buat keputusan...

bila kepala dah buntu...

bila sakit hati dgn org yang aku xboleh nk mrh...

bila aku tahan kemarahan...

bila aku tahan geram...

bila aku sakit...

bila aku melihat keletah anak2.....

airmata aku akan mula menitis.......

aku rindukan dia....

setinggi mana ego aku, aku tetap sayang....

berdoalah, agar kite berjumpa dan besama di alam yang lain....

knp perasaan ni dtg mlm ni.........

wallahu'alam




Tuesday, May 4, 2010

nk terima atau tidak ek????


Happy???

pening pun ada, tp knp aku nk pening?

erm....mcm2 yang aku kene pikir....

aku buat pjj kat melaka.

yuran permulaan la buat aku pening.....

bayar separuh pun, ckup buat aku pening. RM700...

mak ayh xtau lagi.....

tak tau diorang happy atau sebaliknye....

aku apply pon sbb kut ckp adik aku dan jugak mak....

aku akan mohon keluarkan kwsp utk sambung ni....

bagilah aku pendapat......

aku buntu, xde sape yang boleh bantu aku berikan idea yg terbaik.....




Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon