Followers

Friday, July 30, 2010

VOTE FOR ME plz.......

salam,

kawan2.......tolong la mengundi untuk saya ye.....

plz vote for me guys!!!



cara mengundi :

1st step : Click Like Brother Love page :- http://www.facebook.com/brolover


Lirik Lagu-Afgan padaMu kubersujud

Lirik Lagu Afgan – PadaMu Kubersujud

ku menatap dalam kelam
tiada yang bisa ku lihat
selain hanya nama-Mu Ya Allah

* esok ataukah nanti
ampuni semua salahku
lindungi aku dari segala fitnah

reff:
kau tempatku meminta
kau beriku bahagia
jadikan aku selamanya
hamba-Mu yang slalu bertakwa

ampuniku Ya Allah
yang sering melupakan-Mu
saat Kau limpahkan karunia-Mu
dalam sunyi aku bersujud



Tuesday, July 27, 2010

Lirik Saat-saat Terindah - Rama Band

tetibe aku jadik suka gila kat lagu nih....

Lirik Saat Saat Terindah - Rama Band

Saat kau hadir dalam hidupku terasa indahhanya

bayangmu menyentuh jiwa temani sepi

kini semua cintamu tlah pergi

meninggalkan diriku dalam kehampaan....sendiri

Waktu trus berjalan dan memberi perih di hati

hanya rindu yang aku dapatkan bukan cintamu

kini baru aku menyedari

kau bgtu berarti di dalam hidupku ini

Saat-saat yang indah

saat masih bersamamu

waktu kita berdua dan mewarnai dunia

semua yg tlah berlalu kini teringat lagi

kini terkenang lagi

ku ingin kembali.....ku ingin kembali...

Hanya rindu yg aku dapatkan bukan cintamu

meski kini kau tak mencintai diriku lagi

kini baru aku menyedari

kau bgtu berarti di dalam hidupku ini


Monday, July 26, 2010

Mintak Maaf la ye kawan2...

salam....

aku tgh buat training......sambil diorang tgh jawab soalan.....aku pun boleh la plak menyempatkan diri mengupdate kan blog aku...

sbnrnye tgh susah hati.....xtau nk ckp n luah kat sape....

terlalu sensitif aku rasa.....otak memikir, hati aku sentiasa susah.....takut apa2 berlaku pada masa akan dtg......

apa plak aku merepek ni.....

pada masa ni, mana kawan2 aku? aku mmg takde kawan2......ada mmg ada, tp x ada yang close n boleh di ajak bincang....

semuanya nk blame aku....

ahaks....mesti diorang kecik ati lau dgr ek.....

takdelah....ada pkara yang kite boleh share.....dan ada jugak yang kite kene telan sndiri....

dan aku rasa, byk yang aku telan sendiri jek.......

pada mereka " ..." yang rasa nak lari dari aku...dah xnk kawan dgn aku.....

aku xboleh nk paksa org suka kat aku.....

jadik....aku mintak maapla ye banyak2.....



Friday, July 23, 2010

Come Back with NEW Lo0k

nk teka x mata sape yg cantik ni? ha3

ni lah princess saya yang nakal!

bye, nk kuar dating jap....



latest pic.....amek kat ofis with my uniform


ehem.....


terasa lama sungguh dah tak membebel.... erm knp ye aku x membebel....

sbb ramai dah yang x dtg ke blog aku ni ha....jadinye aku jadi 'silent blogger'...

muahahahha....boleh la plak aku jadik pendiam? wakakak

tapi aku akan jadi pendiam kalau hati aku susah, aku marah dan aku benci pada seseorang!

aku dah tukar tempat keje.....kat salah sebuah kilang di Muar..well, bidang keje aku kembali seperti dulu...dalam bidang Elektronik...

dalam masa yang sama jugak aku mendatangkan diri aku ke kelas setiap minggu...

penat buat assignment, dgn laptop aku yang rosak ntah berapa banyak kali....assignment aku ntah dah bp banyak kali jugak asyik corrupt....

pada masa sama jugak adik aku kahwin....huh...jenuh betul kakak pengantin ni....best gile! aku akan buat post kahwin adik aku yang xlebih dn kurang nya dgn yang lepas......tema kami oren+hitam havoc!

raya dah nak dekat....so, apalagi....sapa yang rasa nk tempah tudung, biskut2 raya.....contact aku k! jangan lupa.....












Wednesday, July 21, 2010

Knp lelaki suka susahkan hati pompuan?

semua ni dipetik dari wall FB aku ari nih.....


Remove
Roslina Hanim knp lelaki hanya nk buat pompuan susah hati n sakit hati? huh.....
10 hours ago · Comment ·LikeUnlike

Norhafizah Hj Sibon likes this.

Azar Yanz
suke kot...:)
9 hours ago · LikeUnlike ·

Adi Rizmal
x semua kot...
2 hours ago · LikeUnlike ·

Qaseh Aieda
sokong cik lin... betul tue... sape nk jawap?
2 hours ago · LikeUnlike ·

Mat Gombang
what if sebaliknya...hahahahh.sama la jawapannya
about an hour ago · LikeUnlike ·

Norhafizah Hj Sibon
dia tak paham hati n perasaan kite pn lin....n dia tak penah rase tu semua....huhu
about an hour ago · LikeUnlike ·

Mat Gombang
Tuhan itu adil.setiap apa yang berlaku pasti ada sebabnya.renung2kan dan selamat beramal.hehehe.
about an hour ago · LikeUnlike ·

Norhafizah Hj Sibon
yer betol.....
about an hour ago · LikeUnlike ·

Mat Gombang
setuju er.hehehe.camntu la
about an hour ago · LikeUnlike ·

Qaseh Aieda
aminnn...
about an hour ago · LikeUnlike ·

Norhafizah Hj Sibon
itulah en taher.....renung2 kan n selamat beramal n cepat carik jodoh yer...hihihi....
about an hour ago · LikeUnlike ·

Qaseh Aieda
mudah mudahan di makbul kan...
about an hour ago · LikeUnlike ·

Mat Gombang
jodoh pertemuan juga kuasa TuhaN.Kita merancang tapi penentunya Dia.cari pn if tak jumpa nk wat camne.hehhe
about an hour ago · LikeUnlike ·

Norhafizah Hj Sibon
alasan en taher tu.....kene usaha jugak mencari lah......bukan dtg bergolek.....lau dah puas tak jumpe gak baru berserah jer....tp TUHAN tak suka kepada hambanyer yg putus asa kan.....eh? betol ke ape yg pijot ckp ni en taher...hehehehhe
about an hour ago · LikeUnlike ·

Norhafizah Hj Sibon
eh ? mana empunyer fb ni? kite plak buat cite kat wall dia...mintak maaf yeer pn lin.....hahahhaha
about an hour ago · LikeUnlike ·

Qaseh Aieda
yer la comen kt wall dia.... tuan umh tengok jer... meh meh cik lin.. join.. haa ape cite
about an hour ago · LikeUnlike ·

Roslinda Hani Ramli
sbb prmpuan sndiri yg nk trlibat dlm hidup laki wlupun tahu bnda tu akn berulang dan brulang~lallalala~
about an hour ago · LikeUnlike ·

Mat Gombang
it seem like people need one each other.that the rule of life.heheh
43 minutes ago · LikeUnlike ·

Roslina Hanim
saya di sini.........keje ler, mana boleh on fb2 nih......sekali bukak...ramai rupa nye...jap2 nk bace satu2
4 minutes ago · LikeUnlike ·

Roslina Hanim
wah........sebenarnya sama jek pompuan ke laki....disebabkan kite pompuan, jadik kite rasa la yg leki tu menyusahkan...lau kite lelaki? mcm tu la en.mob rasa........hahahhahaapa pun....lelaki lagi jahat dr pompuan......... See Moreingatan pada pompuan...jgn libatkan hati dn perasaan sgt pada lelaki ni...
3 minutes ago · LikeUnlike ·
Write a comment...



Sunday, July 11, 2010

GiveAway again dari Jija's Lovely Cottage...

teruja ke nk join?

kalau rasa2 nk join...mai klik sini

dan sesiapa yg dah di tag tu, jom la join....

sape ye aku nak tag?

1. anipah la (huhuhu boleh ye k.ani)
2. cik jumie (try2 la rajin2 kan ye cik jumie)
3. idot

hadiahnye best gak tau......iyelah...sape nk bagi kan.....



Hadiah utk GA ni:

Pertama – Bread Box
Kedua – Spoon Box
Ketiga – Cutlery Holder




Giveaway from Corine Crafts.....


GIVEAWAY AGAIN!!!!

erm....dah lama xjoin give away atau pun contest...

selain daripada malas, busy pun ye jugak....

so, sementara ada masa ni, boleh lah rajin2 kan diri join....

mana tau ada rezeki kan???





1. Make an entry about Corine Crafts on your blogs - DONE

2. Be a Corine Crafts follower - DONE

3. Leave a comment and your email add - DONE

5 lucky winners will be randomly picked.

Contest ends on July 24th 2010 :)




Thursday, July 8, 2010

dania admit di HPSF Muar......Pray for her guys......


on the way nak ke hospital......dania mmg tak bermaya langsung...


sampai kat wad, dania diberi lagi sekali nebulizer....

sian nye dania........xsampai hati tengok dy...


walaupun sakit, dy tetap nk berikan senyuman pada ibu dan umi....



dania admit kat HPSF since 3rd July......





sorry sgt2 xdpt nk update blog n fb.....





tolonglah doakan dania cpt sembuh.....





pray for her........








Thursday, July 1, 2010

contest dah tutup

sorry lambat post.....

banyak keje lah....

dont worry.....tgh pilih pemenang, n pemenang akan dihubungi.....



Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon