Followers

Saturday, February 4, 2012

5 Feb 2011, masih dlm lipatan memori ibu....


Ni pun gbr 5 Feb 2011,
Nia lemah, tapi tetap aktif.....Nia, ibu rindu adik....


Blog ini adalah blog "Kau & Aku"
semua berkaitan dgn cerita ttg dia....cerita2 itulah yg membuat aku bangga mempunyai puteri sepertinya. yg membuat aku tergerak utk menulis semua tentang dia. xsangka Dia hanya pinjamkan aku sekejap shj.....Allahuakbar!

5 Feb 2011,
hari ni, Kami sekeluarga bawa Nia ke Elizabeth Medical Center. nak buat check up kat Nia. knp Nia demam berpanjangan....tp, Nia masih aktif, walaupun muka dn tngn dy dah pucat...dy masih lagi "upat upat upat" sambil lompat2 dy yg comel tu.

6 Feb 2011,
ibu g keje mcm biasa. tp, tgh hari tu ibu dpt panggilan dr Elizabeth suruh segera dtg amek report check up dgn kadar segera!!
xsempat sampai Elizabeth, aku, mak n Nia dlm kete...dokter dah kol, bgtau ttg report drh Nia tu...hancur luluh hati ibu n mak...hanya Tuhan je yg tahu....
Bulan January dan February ni lah adalah bulan yg amat berat utk ibu tempuhi syg...semua nye bermula pd bulan February tahun 2011....

Nia, Ibu sgt2 rindu kan adik...
Niat hati berkobar2 nk menulis blog mlm ni...tapi, bila dah luahkan, ibu xboleh syg. airmata ibu bercucuran. ibu rindu. ibu rindu. rindu sgt2...


Gbr ni ibu amek masa Nia tdo 5 Feb 2011
Pucat muka ank ibu....siannya dy.



6 comments:

Chekgu Azrine said...

sabar ye sis.. dugaan Allah.. pasti ada hikmah disebaliknya..

semoga arwah Nia tenang di sana

MARIA LIZA said...

Nia memang sangat cumil....

orggilacinta said...

sedih sy baca blog pn.lin. sabar la ya. sabar byk2..

misshannajr said...

sabar ye kak..menitis air mata tgk gambar ni..tau pasal nia ni dari blog intanberlian..tu pun n3 masa bulan puasa kot..

Kakzakie said...

Leen... memang bila dikenang airmata sudah pasti luruh. Relakanlah moga dia tenang di sana...

Kakak yg sekadar teman blog pun terasa apa lagi Leen yg ibunya.. Sabar dik...

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Blog Widget by LinkWithin

Mungkin Mengubah Hidup Anda?

S.U.D.O.K.U GAME aku suke!

 

Blog Template by YummyLolly.com | Design Edited by MyBlogSaloon